EA Sports Yeni Logosunu Yayınladı

EA Sports Yeni Logosunu Yayınladı

EA, yeni FIFA olacak olan EA Sports FC'nin logosunu açıkladı ve oyunla ilgili ilk birkaç ayrıntıyı paylaştı. Temmuz ayında daha fazla ayrıntı verilecek

EA, yeni FIFA olacak olan EA Sports FC'nin logosunu açıkladı ve oyunla ilgili ilk birkaç ayrıntıyı paylaştı.

Temmuz ayında daha fazla ayrıntı verilecek olan EA Sports FC, Premier Lig, Şampiyonlar Ligi ve La Liga dahil olmak üzere dünyanın en büyük liglerini ve futbol müsabakalarını içerecek.

Anlaşılır bir şekilde, futbol dünyasının EA ile olan ilişkisinin uzlaşmaz bir şekilde sona ermesinin ardından FIFA Dünya Kupası yok.

EA'ya göre oyunun yeni logosu, geliştiricinin tarih yazan futbol oyunlarını temsil ediyor. “Yeni marka kimliğimiz, oyunumuzu oluşturan Ultimate Team'de bulunan kimya üçgenlerine ve her maçtaki oyuncu göstergesine kadar son 30 yıldır EA Sports futbolunun bir parçasından ilham alıyor.

"70'lerde Total Football'un doğuşundan bu yana futbolda tekrar tekrar devrim yarattı, şimdi futbolun gelecekteki evrimleri için bir gurur nişanı olarak hizmet edebilir." Total Football, 1970'lerde Hollanda kulübü Ajax tarafından popüler hale getirilen bir futbol felsefesi.

 

 

Fortnite'ın İlk Bedava Kostümü Geldi!
Fortnite'ın İlk Bedava Kostümü Geldi!

Fortnite Kış Festivaliyle beraber dağıtılan kozmetiklerden ilk büyük ödülümüzü aldık.