Hogwarts Legacy 15 Milyon Sattı ve 1 Milyar Dolardan Fazla Kazandı!

Hogwarts Legacy 15 Milyon Sattı ve 1 Milyar Dolardan Fazla Kazandı!

Warner Bros. Discovery'ye göre Hogwarts Legacy, 15 milyon satışı aştı ve 1 milyar doları aştı. Oyunun en son satış rakamları Cuma günü şirketin 31 Mart

Warner Bros. Discovery'ye göre Hogwarts Legacy, 15 milyon satışı aştı ve 1 milyar doları aştı.

Oyunun en son satış rakamları Cuma günü şirketin 31 Mart'ta sona eren üç ayı kapsayan ilk çeyrek kazanç sonuçlarında açıklandı.

Açık dünya aksiyon RPG'si, 12 milyonun üzerinde kopya sattı ve 10 Şubat'ta PS5, Xbox Series X/S ve PC'ye çıkışının ardından ilk iki hafta içinde 850 milyon dolar hasılat yaparak Warner'ın şimdiye kadarki en büyük oyun lansmanı oldu.

Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav, "Hogwarts Legacy bugüne kadar 1 milyar dolardan fazla satış yaptı ve dünya çapında 15 milyondan fazla birim sattı ve bugün ekip oyunu PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında piyasaya sürüyor" dedi. 

"Bu, Mortal Kombat, Game of Thrones, Lego oyunlarımız ve DC ile birlikte 1 milyar doları aşan beşinci oyun serimiz ve bu yıl içinde Switch'te Hogwarts Legacy de dahil olmak üzere çok daha fazla oyun geliyor."


Need for Speed: Unbound’tan Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı!
Need for Speed: Unbound’tan Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı!

Need for Speed: Unbound için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. IGN tarafından yayınlanan videoda oyun içi görüntülerin yanında, oyunun arayüzünün