Microsoft, Xbox Games Showcase Tarihini Duyurdu!

Microsoft, Xbox Games Showcase Tarihini Duyurdu!

Microsoft, yıllık E3 dışı Xbox Games Vitrini'ni zaten duyurmuştu, ancak şimdi tam olarak ne zaman yayınlanacağını biliyoruz: 11 Haziran 10:00 PT

Microsoft, yıllık E3 dışı Xbox Games Vitrini'ni zaten duyurmuştu, ancak şimdi tam olarak ne zaman yayınlanacağını biliyoruz: 11 Haziran 10:00 PT/18:00 BST/19:00 CEST. Microsoft, hem Xbox'a ait stüdyolardan hem de üçüncü taraf ekiplerden "yeni sürprizler ve ilk bakışlar" vaat ediyor, ancak eminim ki çoğu kişi, (yine daha önce duyurulan) Starfield Direct'i izleyecek.

Starfield Direct konusunda yönetmen Todd Howard, "Size göstermemiz gereken o kadar çok şey var ki... oyun bizden bekleyeceğiniz pek çok ayırt edici özelliğe sahip. Ama aynı zamanda çok eşsiz bir deneyim.” Starfield'ın 100'den fazla sistemi ve 1000'den fazla gezegeni var, yani gösterilecek çok şey var.

Microsoft'un dediği gibi, Xbox Games Showcase'in kendisi yeni ve eski oyunlarla dolu olmalıdır: “Oyuncuların Xbox, PC ve Game Pass'e ne geleceğini görmek için bekledikleri gün.

 

Blizzard'ın Efsanesi Chris Metzen, World of Warcraft'a Geri Dönüyor!
Blizzard'ın Efsanesi Chris Metzen, World of Warcraft'a Geri Dönüyor!

World of Warcraft efsanesi Chris Metzen, Blizzard'a dönüş yaptı! Blizzard'ın hikaye ve franchise geliştirmeden sorumlu eski kıdemli başkan