Subnautica 3 Yakında Duyurulabilir!

Subnautica 3 Yakında Duyurulabilir!

Subnautica serisinin bir sonraki oyunu son aylarda hayranlar tarafından daha sık tartışıldı ve Baş Sanatçı Liam Tart geçtiğimiz günlerde topluluğun

Subnautica serisinin bir sonraki oyunu son aylarda hayranlar tarafından daha sık tartışıldı ve Baş Sanatçı Liam Tart geçtiğimiz günlerde topluluğun bir sonraki oyunun ortaya çıkması için çok uzun süre beklemesi gerekmeyebileceğini ima etti. Sualtı keşif oyunu ve devamı, hevesli bir hayran kitlesini barındırmaya devam ediyor ve başka bir geliştiriciden gelen yorumlar, bir sonraki Subnautica oyununun, öncekilerle aynı şekilde bir erken erişim dönemine sahip olacağını gösteriyor.

Subnautica'nın bir sualtı hayatta kalma keşif oyunu olarak benzersiz cazibesi, resmi olarak piyasaya sürülmesinin ardından onu göze çarpan ve oldukça popüler bir oyun haline getirdi ve arkasındaki nispeten küçük ekip göz önüne alındığında şaşırtıcı bir başarı kalibresi elde etti. Çekiciliğinin çoğu, oyunun şaşırtıcı derecede kasıtsız korku yönünden filizleniyor; oyuncular, sayısız garip yaşam biçimiyle dolu - birkaç büyük ve oldukça agresif leviathan türü de dahil olmak üzere - okyanusal bir uzaylı dünyasında sıkışıp kalıyor. Orijinal oyunun kutup ortamlarını ve daha fazla yaratığı içeren kesilmiş içeriğinin çoğu, resmi olarak Mayıs 2021'de başlatılan ilk oyunun ve etkinliklerinin doğrudan devamı olan Subnautica: Below Zero'da kullanılmak üzere yeniden tasarlandı.


Valorant’ta Strateji Geliştirme: Kazanma Taktikleri
Valorant’ta Strateji Geliştirme: Kazanma Taktikleri

Valorant'ın en kilit strateji nedir? Valorant kontrol ajanları ve daha fazlası bu rehberimizde!