Valve, Steam Aramalarını Daha Kullanışlı Hale Getiriyor!

Valve, Steam Aramalarını Daha Kullanışlı Hale Getiriyor!

Bugünden itibaren Steam'de aradığınızı bulmak daha kolay olacak. Steam web mağazasında veya masaüstü ya da mobil uygulamalarda ana arama

Bugünden itibaren Steam'de aradığınızı bulmak daha kolay olacak. Steam web mağazasında veya masaüstü ya da mobil uygulamalarda ana arama alanına bir şey yazdığınızda, iyi bir eşleşme varmış gibi görünüyorsa, öneriler etiketler, geliştiriciler, yayıncılar ve franchise'ları da gösterecek.

Örneğin, "Sony" yazın ve öneriler arasında PlayStation Studios yayıncı sayfasını görebilirsiniz. Steam'deki tüm Final Fantasy veya Star Wars oyunlarını görmek istiyorsanız, arama panelinden bu franchise sayfalarına daha hızlı erişebilmelisiniz.

Valve, artık yazım hatalarını daha bağışlayıcı olması gereken arama için başka bir kullanışlı güncelleme yayınladı. Bir oyun arıyorsanız, ancak nasıl yazılacağını tam olarak hatırlayamıyorsanız veya bir kelimeyi yanlış yazıyorsanız, oyunu yine de bulacak. Öncelikle "Call of Doo" yazarsanız Steam ne aradığınızı bilecektir. Bu güncellemeler gecikmiş ve memnuniyetle karşılansa da, Steam yaz indirimi başladığında Valve'ın cüzdanınızdan daha fazlasını boşaltmasına yardımcı olabilirler :)

Red Dead Redemption Oyunlarının Devamının Geleceği Doğrulandı
Red Dead Redemption Oyunlarının Devamının Geleceği Doğrulandı

Rockstar'ın ana şirketinin patronu ile yapılan yeni bir röportaja göre, James Bond'un gelecek filmlerde nasıl sürekli yeni filmi geliyorsa, daha fazla Red Dead Redemption oyunu da o kadar kesin gelecek diye belirtiyor Strauss Zelnick (CEO).