Dragon Age 4’in Kreatif Direktörü Bioware’den Ayrıldı

Dragon Age 4’in Kreatif Direktörü Bioware’den Ayrıldı

BioWare'in yeni Dragon Age oyununun ( Dragon Age 4 ) Kıdemli Yaratıcı Direktörü şirketten ayrıldı.

BioWare'in yeni Dragon Age  oyununun ( Dragon Age 4 ) Kıdemli Yaratıcı Direktörü şirketten ayrıldı.

333 (4)

Stüdyo GM Gary McKay'den ifşalanan bir dahili e-postada, Matt Goldman'ın ayrılması karşılıklı bir anlaşma üzerinden  yapıldığı yazıldı.

İşte O Mesaj

33 (10)

"Herkese selam,

Umarım iyisindir. Matt Goldman'ın BioWare'den ayrıldığını size bildirmek için yazıyorum. Karşılıklı olarak yollarımızı ayırmaya karar verdik ve bugün onun son günü.

Matt'in ayrılışının oyunun gelişimi kadar sizi de etkilediğini anlıyoruz. Yüksek kaliteli bir Dragon Age oyununa olan bağlılığımızdan feragat etmediğimizden ve BioWare standartlarına uygun olmayan bir oyunu göndermeyeceğimizden emin olabilirsiniz.

EA'nın yönetim ekibi de dahil olmak üzere bizler, stüdyodaki liderliğe ve bu oyun üzerinde çalışan insanlara vizyonumuzu ileriye taşımak için kesinlikle güveniyoruz.”

3 (12)

Goldman, BioWare'e 1998'de katılmıştı ve Baldur's Gate  ve Dragon Age  serisi gibi oyunlarda bulunmuş ve yürütmüştü. Ensemble'da Halo Wars'ta çalıştıktan sonra Dragon Age 4'ün Kıdemli Yaratıcı Direktörü olmuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Yeni Genshin Impact Güncellemesi Geldi

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

League of Legends 13.1B Yama Notları!
League of Legends 13.1B Yama Notları!

League of Legends 13.1B Yama notları yayınlandı! "Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız sosyal mühendislik saldırısından ötürü 13.2 Yaması'nı planladığımız