LoL'ün Sıradaki Şampiyonu Kim ve Ne Zaman Geliyor?

LoL'ün Sıradaki Şampiyonu Kim ve Ne Zaman Geliyor?

Geçtiğimiz günlerde League of Legends bir süredir olan sessizliğini ufak bir şampiyon sızıntısıyla bozdu. Test sunucusu olan PBE'ye eklenen simgelerle ile beraber LoL'ün sıradaki şampiyonu ve etkinliği hakkında yeni bilgiler edindik.

LoL'ün Sıradaki Şampiyonu Kimdir?

LoL'ün Sıradaki Şampiyonunun Adı Nedir?

LoL'ün Sıradaki Şampiyonu Ne Zaman Geliyor?

Geçtiğimiz günlerde League of Legends bir süredir olan sessizliğini ufak bir şampiyon sızıntısıyla bozdu. Test sunucusu olan PBE'ye eklenen simgelerle ile beraber LoL'ün sıradaki şampiyonu ve etkinliği hakkında yeni bilgiler edindik. Yapılan tahminlere göre, haziran ayında gelecek olan büyük etkinlikle beraber LoL'ün Freljord sıradaki şampiyonu oyuna eklenecek. Hemen parça parça konuyu incelemeye başlayalım.

LoL'ün Sıradaki Şampiyonu Kimdir?

League of Legends geliştirici ekibinin resmi açıkladığı bilgiye göre oyuna eklenecek sıradaki şampiyon Frejlord'lu bir Vastaya olacak. Aynı zamanda Üst koridor için tasarlanan bu şampiyon bir orta menzilli büyücü olacak. (Vladmir gibi.)

Kendisi hakkında gelen diğer bir dedikodu ise bir tavşana benzeyeceğiydi fakat sızan simge ve ifadelere göre tavşan özelliklerinden birini henüz görmedik. Sızan görsellerdeki eğer bizim yeni şampiyonumuzsa belki belden aşağısında bir Vastaya özelliği vardır. Ya da simgeden belli olmasın diye kulak kısımlarını bilerek kapatmışlardır. Sızan görsellerden ek olarak çıkarabileceğimiz şeylerden biri ise kendisinin bir kaşif olduğu vurgusunun merkezde olduğu olabilir. Riot karakteri açıklarken dağlarda gezen bir kaşif olacağını ekstra söylemişti. LoL'ün Sıradaki Şampiyonu Kim ve Ne Zaman Geliyor?

LoL'ün Sıradaki Şampiyonunun Adı Nedir?

Gelen sızıntılara göre LoL'ün sıradaki şampiyonunun adı Aurora olacak. Bazı dosya isimlerinde bu kelimenin sıkça kullanıldığını görmüştük. Aynı zamanda Reddit gibi popüler platformlarda AuroraMains gibi önemli subreddit isimleri de alınıp, gizli moda çekilmiş. Bu ikisinden yola çıkarak karakterin adının Aurora olacağı konusunda emin gibiyiz. Kendisi Frejlord'lu olduğu için uyumlu bir olmuş gibi duruyor.

LoL'ün Sıradaki Şampiyonu Ne Zaman Geliyor?

LoL'ün sıradaki şampiyonu olacak olan Aurora büyük ihtimalle haziran ayında planlanan büyük etkinlik ile oyuna eklenecek. Bu etkinlik hakkında bildiğimiz şeyler ise şunlar;

  • Yeni ve daha önce görmediğimiz bir oyun modu tanıtılacak.
  • Ornn ve Frejlord ile ilgili yeni bilgiler öğreneceğiz.
  • Yuumi bir Prestij kostümü alacak.

Henüz bu konu hakkında daha fazla detay gelmedi, yeni bilgiler geldiğinde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Ucuz ve güvenli Riot Puan için Dijipin.com'u tercih etmeyi unutmayın!

LoL'ün Sıradaki Şampiyonu Kim ve Ne Zaman Geliyor?

Valorant'ın Favorisi Omen'e Güçlendirme Geldi!
Valorant'ın Favorisi Omen'e Güçlendirme Geldi!

Clove sonrası kontrol ajanları arasında geri düşen Omen'e Riot Games'ten kurtarma paketi geldi. Bu gelen güçlendirmenin seçilme oranını arttıracağını sanmıyoruz fakat oynayanları mutlu edeceği kesin. Hadi gelin beraber yeni gelen güçlendirmeye bir göz atalım.