Risk of Rain Returns, PC ve Switch İçin Duyuruldu!

Risk of Rain Returns, PC ve Switch İçin Duyuruldu!

Gearbox Publishing ve geliştirici Hopoo Games, Nintendo Switch ve PC (Steam) için orijinal Risk of Rain'in yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiş

Gearbox Publishing ve geliştirici Hopoo Games, Nintendo Switch ve PC (Steam) için orijinal Risk of Rain'in yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiş bir versiyonu olan Risk of Rain Returns'ü duyurdu. Oyun 2023'te çıkacak!

Oyunun Steam sayfası:

"Özenle tasarlanmış, güzel bir şekilde yeniden düzenlenmiş ve yeni oynama biçimleriyle dolu—Risk of Rain geri döndü ve her zamankinden daha iyi! Eşsiz ganimet kombinasyonları, tamamen yeni Kurtulanlar, elden geçirilmiş çok oyunculu ve daha fazlasıyla dolu ikonik roguelike'ye dalın!

Oynamanın Yeni Yollarını Keşfedin

Becerilerinizi ve yeteneklerinizi geliştirin, yeni Kurtulanlar keşfedin ve giderek daha güçlü koşulara dalın! Petrichor V yüzeyinin altında uyuyan antik tasarımın sırlarını keşfedin. Oynamanın yeni yollarını bulmak için her kütüğün, taşın ve Gup'ın altını arayın!

Ustalaşılacak 15 Kurtulan

Hayatta Kalanların çoğu, geminize yapılan gizemli saldırıdan kaçtı. Dilimleyin, zar atın ve Şef'in dönüşüyle adaleti soğukkanlılıkla yerine getirin, ön cepheyi tutun ve İnfazcı olarak takımınızı koruyun ya da herkesin en sevdiği mor canavar Acrid olarak zehirli çamurdan bir yol açın! Her biri ustalaşılacak yeni yeteneklere sahip 15 benzersiz Kurtulan ile keşfedilecek yeni yollar oluşturun. Tamamen yeni iki Survivor, Risk of Rain Returns'te ilk kez sahneye çıkıyor.

Tek Başınıza Oynayın veya Ekibinizi Toplayın

Tek başınıza veya ekibinizle birlikte yüzeye çıkın! Birbirlerinin güçlü ve zayıf yönlerini tamamlayan Hayatta Kalanları seçin ya da çıldırın ve en büyük silahlara sahip olanı seçin (spoiler: bu Yükleyici). Dört oyuncuya kadar çevrimiçi ve kanepede iş birliği ile bu mücadelede yalnız değilsiniz.

Risk of Rain Returns, ekibinizin hayatta kalması arasındaki tek engelin Petrichor V'de sürekli büyüyen ordular olmasını sağlamak için yeni ve geliştirilmiş çok oyunculu hizmetler içeriyor."

Fifa Markası Geri Dönüyor!
Fifa Markası Geri Dönüyor!

EA ve Fifa'nın anlaşmasının bitmesinin üzerine EA ise kendi markasını olan EA FC24 ile futbol serüvenine devam etti.